Mrt

Valiliğimiz koordinesinde Çorum ram tarafından hazırlanan ve il milli eğitim müdürlüğümüz tarafından yürütülen bağımlı olma özgür ol projesi kapsamında özel eğitim  öğrencimiz Umut Yıldırım il ikincisi olmuştur. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Güler GÖK Hanımefendiyi, özel öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

May

Kurumumuzu Vali Yardımcımız Sayın Erdoğan KANYILMAZ ziyaret ederek, özel eğitim hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.Ziyaretelerinden ötürü Vali Yardımcımız Sayın Erdoğan KANYILMAZ’a çok teşekkür ediyoruz.

May

Anneler günü çalışmalarımız..Çalışmalarımızı yapan 9/A sınıfımız öğrencileri ve öğretmenlerimiz Esra TURGUT, Resul BAŞER ve El Sanatları öğretmenimiz Ayşe KIROĞLU'na  çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Spor ve Fiziki Etkinliklerimiz

BAĞIMSIZ YAŞAM BECERİ ÇALIŞMALARIMIZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.