Well-Being Workshops -İyi Oluş Atölyeleri e-Twinning Projesi Başlıyor..

Well-Being Workshops -İyi Oluş Atölyeleri e-Twinning Projesi Başlıyor

Okulumuz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Öğretmeni Belgin AKSÜT,  Özel Eğitim Öğretmeni Hanife YALÇIN ve El Sanatları Öğretmeni Zehra KARAKAYA Well-Being Workshops -İyi Oluş Atölyeleri adlı e-Twinning Projesine ortak olmuşlardır.

"Well-Being Workshops" isimli projemiz meslek liselerinde öğrenim gören 14-19 yaş arası normal gelişim gösteren ve özel gereksinimli öğrencilerimize yönelik hazırlanmıştır. Amacımız okullarımızdaki atölyelerde öğrencilerin kendini iyi hissetmelerine destek olmaktır. Öğrencilerimizin fiziksel, duygusal ve sosyal refahını sağlamaya yönelik faaliyetler gerçekleştirilecek, güvenli atölye ortamlarının oluşturulması için iş güvenliği ve işçi sağlığına yönelik uygulamalar hayata geçirilecektir. Projemiz Şubat 2024 ile Mayıs 2024 arasındaki 4 aylık dönemi kapsayacaktır.

Well-Being Workshops -İyi Oluş Atölyeleri adlı e-Twinning projemizin tanışma toplantısı 28 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Projenin Türkiye'den 10, Yunanistan'dan 4, Fransa'dan 1, Romanya'dan 1, Polonya'dan 1 olmak üzere 17 ortağı bulunmaktadır. Toplantıda hem tanışılmış hem de proje çalışmaları üzerine planlama yapılmıştır.

08-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 16:12 - Görüntülenme: 49