Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ulukavak Mah. Çamdeğirmeni 22 Sok. No2 Çorum
Vizyon
Zübeyde Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü yönetici, öğretmen ve personelleri olarak Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizin; -Birey olarak maksimum bağımsızlığa erişmelerini sağlamak, -Engeli nedeniyle tüketici konumda olan bireyi üretici konuma geçirerek kendine olan güvenini ve motivasyonunu artırmak, -Ailelere de eğitim sürecinin ayrılmaz bir parçası olduklarını fark ettirmek, -Bireyin gelişimini sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklemek, -Öğrenciyi toplumdan soyutlamadan enteğrasyonunu sağlamak vizyonumuzdur.
Misyon
Alanında uzman öğretmenlerimizle uygun koşullarda, bireyin gelişim özellikleri ve farklılıkları dikkate alınarak düzeyine uygun eğitim programları hazırlayarak, sosyal hayata uyumu ve bağımsız yaşam becerileri kazandırmak için uygun yöntemler kullanmak ve bireyin bağımsızlaşmasını sağlamak misyonumuzdur.
Merkezi Doğalgaz
Ulukavak Mah. Çamdeğirmeni 22.Sok. No:2 Çorum